Χώροι κατασκήνωσης
Χώροι κατασκήνωσης Tο κέντρο διαθέτει 4 χώρους προσκοπικής κατασκήνωσης. Βρίσκονται μέσα σε Πευκόδασος εντός περιφραγμένου χώρου, όπου οι Πρόσκοποι μπορούν άνετα να στήσουν τις σκηνές τους κάτω από την πλούσια σκιά των Πεύκων.

Χώροι και Υλικά Προγράμματος/δραστηριοτήτων
Χώροι και Υλικά Προγράμματος Tο κέντρο διαθέτει ένα γήπεδο μπάσκετ ολυμπιακών διαστάσεων όπου μπορούν διεξαχθούν διάφορες αθλητικές δραστηριότητες των τμημάτων. Επίσης κατόπιν συννενόησης μπορούν να διατεθούν ποδήλατα αλλά τόξα.

Αίθουσα Εκπαιδεύσεων- Συγκεντρώσεων
Αίθουσα Εκπαιδεύσεων- Συγκεντρώσεων Το κέντρο διαθέτει μεγάλη αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων (με μικροφωνική εγκατάσταση και βιντεο προβολέα) η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες εκδηλώσεις και για Σχολές, μιας και διαθέτει μεγάλα ξύλινα τραπέζια και καρέκλες. Ακόμα εντός της αίθουσας υπάρχει τζάκι για την δημιουργία του κατάλληλου Προσκοπικού Κλίματος

Κοιτώνες
Κοιτώνες Το κέντρο διαθέτει συνολικά 20 διόροφα ξύλινα κρεβάτια μοιρασμένα σε 3 κοιτώνες (ένας εκ των οποίων είναι ανεξάρτητος από τους άλλους δύο), όπου μπορούν να φιλοξενηθουν έως και 40 άτομα κατά τους χειμερινούς μήνες. Τα κρεβάτια διαθέτουν στρώματα αλλά και μαξιλάρια ενώ υπάρχει και δυνατότητα παροχής κουβερτών και σεντονιών. Τέλος στους κοιτώνες υπάρχουν δύο εσωτερικές τουαλέτες για τους φιλοξενούμενους.

Πλήρως Εξοπλισμένη Κουζίνα
Πλήρως Εξοπλισμένη Κουζίνα Το κέντρο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα η οποία είναι εφοδιασμένη με δύο μεγάλους φούρνους (για λαμαρίνες), μεγάλα μάτια για μαρμίτες (πλάκες), μεγάλο inox πάγκο για την παρασκευή των γευμάτων, βρύσες για την πλύση σκευών, ψυγείο και καταψύκτη. Ακόμα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα σκεύη για την παρασκευή των γευμάτων. Τέλος υπάρχει και αποθήκη τροφίμων για την ασφαλή αποθήκευση τους.

Εντευκτήριο-Αίθουσα Αναψυχής
Εντευκτήριο-Αίθουσα Αναψυχής Το κέντρο διαθέτει αίθουσα αναψυχής με τηλεόραση, wi-fi internet, σαλονάκι, και μικρή έκθεση βιβλίων . Ακόμα υπάρχει και ποδοσφαιράκι ενώ λειτουργεί και μικρό αναψυκτηριο.

Πέτρινο Αμφιθέατρο
Πέτρινο Αμφιθέατρο Το κέντρο διαθέτει πέτρινο αμφιθέατρο έξι σειρών το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για Προσκοπικές πυρές και παρουσιάσεις.

Υλικά Εγκατάστασης
Υλικά Εγκατάστασης Το κέντρο διαθέτει μεγάλη αποθήκη υλικών εγκατάστασης (συμπεριλαμβανομένων σκηνών, τεντών, ράντσων και λοιπων υλικών) τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους κατασκηνωντές κατόπιν συννενοήσεως. Ακόμα υπάρχει άφθονη ξυλεία (καστανιές) για τις Προσκοπικές κατασκευές.